+385 98 9354 014 idalius.doo@gmail.com

Permanent Make Up – Trajna šminka

Mikropigmentacija usana

Permanentni Make Up (PMU) ili Trajna šminka je ustvari mikropigmentacija kože, tj. korigiranje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, usana, iscrtavanje linije uz oči i trepavice. Trajnu šminku u Osijeku radimo s vrhunskom njemačkom markom PUREBEAU, koja ima sjedište u Berlinu.

Style Beauty Center je ujedno i ekskluzivni distributer marke Purebeau za Hrvatsku.

PUREBEAU se nalazi među vodećim i najsuvremenijim kompanijama u oblasti trajnog make-up-a u svijetu. Primarni cilj je uvijek bio istaknuti prirodnu ljepotu klijenata pomoću savršenih i visoko kvalitetnih proizvoda. PUREBEAU neprekidno istražuje, razvija i inspirira svoje klijente kroz pouzdane metode, nove moderne boje i kroz izvrsnu tehniku pigmentiranja.

Tehnologija i oprema se stalno unapređuju. Jedina filozofija kompanije ostaje nepromijenjena, a to je: „Istaknuti urođenu ljepotu i prirodni izgled. Svaki detalj podrazumijeva njemačku preciznost i kvalitetu. Purebeau tehnologija je priznata kao najbolja među 20 svjetskih stručnjaka u SAD-u, Velikoj Britaniji, Rusiji, Italiji, Francuskoj, Austriji i u drugim zemljama.

Bitno je napomenuti da koristimo neagresivnu MIKROPIGMENTACIJU tj. rad s aparatom koji vrlo taknom iglicom radi do 250 uboda u sekundi, za razliku od Japanske metode koja se radi nožićem (skalpelom) i ostavlja trajne ožiljke.

Propagiramo pigmentaciju koje će naglasiti prirodne linije, te na taj način iskoristiti sve atribute klijenta pri postizanju prirodno lijepog izgleda. Ovdje je skrenuta posebna pažnja na prirodnosti i autentičnost. Razgovor sa klijentom, kao i prijedlozi i savjeti od strane stručne osobe su uobičajeni dio konzultacija koje prethode samom tretmanu. Kroz takav vid komunikacije otkrivamo što točno žele naši klijenti, kako bi rezultati bili najbolji.

Trajna šmika je tako zgodna i praktična u današnje vrijeme, naročito za mnoge koji nemaju vremena. Trajni make-up ističe Vašu prirodnu ljepotu kroz najnovije trendy boje, stoga uživajte u prelijepim pigmentima. Želite li biti u koraku sa modom ili samo želite new look, oslobodite Vašu maštu i zamislite idealni make-up tretman:

  • za rijetke obrve, svIjetle obrve ili za obrve koje su s vremenom nestale
  • za rijetke trepavice, za isticanje očiju finom tankom linijom u korijen trepavica ili debljom linijom
  • za žene koje nose kontaktne leće ili naočale
  • za usne slabog prirodnog ruba, za tanke usne, za blijede usne koje starenjem gube pigment
  • za žene sa alergijom na dekorativnu kozmetiku
  • za žene koje se ne žele svakog dana šminkati

 

U ponudi su slijedeće aplikacije:

Zašto Permanent Make-up?

Najčešće područje primjene je lice. Šminkanje iziskuje puno vremena, te se uvijek mora skinuti prije spavanja. S trajnim Make-up-om tih problema nema. Optičke prednosti su tu jasno vidljive: obrve, usta i kapci su trajni i pri tome blago i obazrivo pigmentirani. Drže,ovisno o tipu kože i starosnoj dobi 1,5 do 3 godine. Poznato je da konture vrlo polagano i posve ravnomjerno blijede. Ali u svako doba crtu možemo ponovno pojačati.

Sam pojam „Permanentni Make up“ (Trajni Make-up, Trajna šminka) znači da se lice ne šminka nego se ističu konture na sasvim prirodan način filigranskim mikropigmentiranjem. Naglašava se prirodna ljepota svake osobe, a usput se i korigiraju male nepravilnosti. Izražajnost vašem licu daju savršeno pigmentirane obrve, vaše oči su prekrasno istaknute, a vaše usne su konturiranjem i šjenčanjem finim nijansama boja pravilno oblikovane i punije.

Kako se radi Permanent Make- up?

Podloga je implantiranje pigmenata boje, pri čemu je jako važno da su sve boje antialegične, nisu toksične,potpuno su postojane i bez sporednih pojava. Specijalnim aparatom najviše klase TRS 250, nizanjem mnogo sitnih pojedinačnih točkica rade se fine linije, čime se tretirani dijelovi kože umjetnički naglašavaju. Pri tome se na kožu djeluje samo površinski, a cijeli zahvat se odvija blago i obazrivo. Oticanje kože, krvarenje, pogrešno ucrtavanje ili prejako naglašavanje linija može biti skoro isključeno. Nakon tretmana tretrirano područje ima nešto jaču nijansu boje, što se povuče za nekoliko dana i tada poprima pravu nijansu. Obavezno se radi jedna nadopuna 4-6 tjedana nakon tretmana.

Naš put ka ljepoti

Prvi korak je odabir pigmenta boje, da bi potpuno odgovarao tipu kose i kože. Slijedi mjerenje lica i razmaka očiju. Zatim se jednom specijalnom olovkom točno označe željene konture. Time se u svakom trenutku prije pigmentiranja još može poduzeti korekcija. Tretman traje prosječno od 1,5 do 2 sata. Za optimalan rezultat potrebna je jedna dorada u razmaku od 4 tjedna. Težište tretmana leži na naglašavanju prirodne ljepote i korekciji malih nedostataka. To žnači da ne želimo „prekrivanje“ već podupiranje i uljepšavanje postojećega.

Tako bi se moglo reći da je naše geslo : prirodni izgled oblikom i bojom.