+385 98 9354 014 idalius.doo@gmail.com

Trajna depilacija – Fotoepilacija

Trajna depilacija fotoepilacija tj. trajno uklanjanje dlačica radi se najnovijim IPL aparatom Yperion OrLight. Uz pomoć aplikatora s intenzivnim pulsnim svjetlom u nekoliko minuta, gotovo bezbolno, dubinski i trajno uklanjamo dlačice na svim dijelovima tijela, ženama i muškarcima.

IPL epilacija / trajna depilacija u kozmetičkom salonu Style u Osijeku

Za ovaj postupak upotrebljavamo svjetlosnu snagu da bi postigli uklanjanje tamnih dlačica. Svjetlosno zračenje selektivno upija pigment melanin u dlaci.

Postupak IPL tretmana trajne depilacije fotoepilacijom

Kod prvog dolaska kozmetičarka će Vam pregledati kožu i tip dlake na tijelu, te odrediti osobni program trajne depilacije (fotoepilacije). Ujedno će Vam detaljno objasniti svaki stupanj tretmana. Dva tjedna prije tretmana ne smije se ići u solarij, tretirano područje sunčati niti dlačice čupati pincetom ili voskom.

Rezultati s IPL tretmanom fotoepilacije

Ovisno o dijelu tijela 60-90% tamnih dlačica na tretiranom području biti će uklonjeno na kraju ciklusa tretmana. Obzirom da radimo s vrhunskim aparataom i nakon dugogodišnjeg iskustva možemo garantirati odlične rezultate uklanjanja tamnih dlačica. Na svijetle i sijede dlačice tretman nema efekta jer je potreban melanin tj. crna boja u korijenu dlačice koja će “privući” pulsno svjetlo i na taj način “spaliti” korijen dlačice.

Prosječan ciklus trajnog uklanjanja dlaka sastoji se od 8-10 tretmana (ovisno o dijelu tijela i vrsti dlaka); ciklus u žena je kraći, a u muškaraca duži. Tretmani se rade u razmacima od 4-5 tjedana. Više tretmana radi se iz jednostavnog razloga što je u trenutku tretmana , ovisno o dijelu tijela, samo 15-20% dlačica u fazi rasta, a samo u toj fazi se mogu dlačice uništiti. Svakih 4 tjedna u fazu rasta ulaze novin 15-20% dlačica i tako ih nakon 8-10 tremana sve obuhvatimo. Kada bi sve dlačice bile uvijek u fazi rasta, bio bi dovoljan samo jedan treman.

Sigurnost IPL tretmana

Trajna depilacija vrši se Yperion OrLight suvremenim aparatom koji radi na valnoj duljini 610-1000nm tj. samo u spekrtu djelovanja na melanin u dlaci. Tako ne djeluje na hemoglobin (područje ispod 610nm) i vodu u tkivu (područje iznad 1000nm). Također se jačina pulsa namješta za svakog klijenta posebno, ovisno o boji kože i debljini dlačice.

Stoga vam kod kod izbora tretmana prvi prioritet treba biti kvaliteta aparata i stručnost osobe koja radi tremane. Upravo tome smo se posebno posvetili kako bi vam osigurali kvalitetne rezultate, siguran tretman s ponajboljim aparatom na svijetu i stručno odrađivanje tretmana, a sve uz umjerene cijene.