+385 98 9354 014 idalius.doo@gmail.com

Edukacije

Ukoliko Vam treba prostor kako biste organizirali edukaciju, coworking, seminar, prezentaciju, predavanje ili poslovni sastanak, stojimo Vam na raspolaganju sa svojim klimatiziranim i moderno opremljenim prostorima .

Najam učionice

Edukacijska prostorija (20m2) je kapaciteta do 10 osoba, a nalazi se u sklopu Style beauty centra u Osijeku, na vrlo atraktivnoj lokaciji blizu centra grada, u mirnom naselju i s besplatnim javnim parkingom.

Ukupno raspolažemo s 36 m2. Edukacijska prostorija (20m2) je kapaciteta do 10 osoba. Raspored stolova je fleksibilan pa se prema potrebi može prilagoditi ovisno o namjeni (sastanak, prezentacija, edukacija, rad u grupama). Tu je i mjesto za predavača te dodatni prostor od 8 m2 sa stolom i stolicama za odmor u stankama između predavanja (kava, sokovi, čaj, catering). Posebno smo pogodni za edukacije kozmetičkih usluga jer imamo i prostoriju od 8 m2 s kozmetičkim ležajem ( masaže, tretmani lica i tijela) , te 5 stolova za manikuru i trajni lak.

 

Prostor je klimatiziran, a na raspolaganju je neograničeni WI-FI, ploča za pisanje, TV monitor 101cm, prostor za odmor, WC, mini kuhinja sa kuhalom i mikrovalnom pećnicom, hladnjak.

Osim u radno vrijeme, prostor je dostupan i u večernjim satima te vikendom. Najam je moguć po danu ili satu.

Cijene:

100 eura/dan (8-12 sati)
50 eura/ pola dana (3-5 sati)

Više informacija na:
e-mail: tomislav.gorjanac@gmail.com
tel. 098 415488