IPL fotoepilacija

IPL fotoepilacija

Trajna depilacija - Fotoepilacija

Trajna depilacija tj. trajno uklanjanje dlačica radi se najnovijim IPL aparatom. Uz pomoć aplikatora s intenzivnim pulsnim svjetlom u nekoliko minuta, gotovo bezbolno, dubinski i trajno uklanjamo dlačice na svim dijelovima tijela, ženama i muškarcima. Za ovaj postupak upotrebljavamo svjetlosnu snagu da bi postigli uklanjanje tamnih dlačica. Svjetlosno zračenje selektivno upija pigment melanin u dlaci.

Postupak 

Kod prvog dolaska kozmetičarka će Vam pregledati kožu i tip dlake na tijelu, te odrediti osobni program tretmana. Ujedno će Vam detaljno objasniti svaki stupanj tretmana. Dva tjedna prije tretmana ne smije se ići u solarij, tretirano područje sunčati niti dlačice čupati pincetom ili voskom.

Rezultati

Ovisno o dijelu tijela 60-90% tamnih dlačica na tretiranom području biti će uklonjeno na kraju ciklusa tretmana. Prosječan ciklus trajnog uklanjanja dlaka sastoji se od 8-10 tretmana (ovisno o dijelu tijela i vrsti dlaka); ciklus u žena je kraći, a u muškaraca duži. Tretmani se rade u razmacima od 4-5 tjedna.