IPL tretman

IPL tretman

IPL Tretmani

IPL (intense pulsed light) je pulsno svjetlo i sadržava u sebi filtriran samo koristan dio spektra svjetla za izvođenje tretmana fotoepilacije tj. trajnog uklanjanja dlačica.

Najnoviji uređaj Yperion OR-Light, vodećeg svjetskog proizvođača IPL uređaja iz Francuske, trenutno je najkvalitetniji i najučinkovitiji takav aparat u svijetu, te jedini u ovom dijelu Hrvatske. Uz pomoć aplikatora s intenzivnim pulsnim svjetlom, omogućuje nam izvođenje slijedećih IPL tretmana:

Potrebno je istaknuti da je IPL novija tehnologija i sve više potiskuje lasersku tehnologiju kod tretmana fotoepilacije. Prednosti IPL tehnologije trajnog uklanjanja dlaka u odnosu na laser su:

  • veća učinkovitost
  • manje su bolni
  • veća sigurnost rada i puno manja opasnost od opeklina
  • mogućnost boljeg određivanja programa prema tipu kože i dlake

 Prednosti IPL-a u odnosu na laser pogledajte i ovdje.

Preporučujemo da pogledate ovaj edukativni video prikaz djelovanja IPL-a:

IPL tretmani

Ovako široki raspon tretmana je omogućen činjenicom da Or Light ima mogućnost emitirati svjetlo u rasponu od 600-1000 nm, a doziranje se podešava ovisno o tretmanu koji se radi. Ovaj raspon spektra djelovanja garantira da pulsno svjetlo ne utječe na vodu u tkivu, i ne može doći do štetnih posljedica bilo koje vrste, a efikasnost rada je na maksimumu.