Tretmani lica

Njega lica zahtjeva odgovarajuće tretmane lica. Težnja za osiguranjem vrhunskih usluga i rezultata dovela je do širokog spektra naših raznolikih specijalnih i klasičnih tretmana lica. Naše kozmetičarke su specijalno obučene te će vam svojim stručnim pristupom preporučiti tretman lica koji je adekvatan vašem licu i koži, te koristimo visokokvalitetne kozmetičke preparate.

Kozmetika Skeyndor je poznata kozmetička linija za njegu kože. Svojim proizvodima i razvojem prilagođena je potrebama najzahtjevnijih Wellness i SPA centara i boljih kozmetičkih salona. U svojoj ponudi nudi širok izbor proizvoda za njegu lica, tijela, također i proizvode za make-up. Jedinstveni znanstveni pristup temelji se na učinkovitosti, sigurnosti, prirodnosti i užitku.

Naši proizvodi kombiniraju osjetilnost i užitak kroz softicirane mirise i teksture, te vrhunsku efikasnost. Efikasnost tretmana se bazira na visoko sofisticiranim tretmanima u salonima i svakodnevnoj kućnoj njezi kako bi se produžili i pojačali rezultati.