Obrve

Optimalno stilizirane i uređene obrve mogu puno pridonijeti Vašem izgledu, a ponekad pomoći da i bez dodatne šminke lice izgleda izražajno.

Oskudan ili nepravilan rast obrva se dovodi u formu i dopunjava pigmentiranjem prateći smijer prirodnog rasta dlačica

Samo bojanje obrva je kratkoročno rješenje jer upravo dlačice obrva imaju kratak životni vijek, oko četiri tjedana. Također obrve često rastu nepravilno ili su rijetke zbog stalnog čupanja. Zbog toga je isticanje kontura i pigmenriranje obrva idealano rješenje. Obrve se prvo iscrtaju i oblikuju primjereno obliku vašeg lica, potom se odabire boja pigmenta. Nakon toga obrve se pigmentiraju Purebeau aparatom za pigmentiranje, finim tankim linijama koje imitiraju dlačice. Takvim filigranskim pigmentiranjem dobiva se vrlo prirodan oblik obrva.

Postiže se efekat kao kod Japanske metode, ali obzirom da se radi mikropigmentiranje ultratankom iglicom umjesto nožićem, tretman je manje agresivan nego kod Japanske metode koja se radi skalpelom. Tretman traje 45-90 minuta. Nakon tretmana potrebno se pridržavati uputa za njegu. Nakon 4-6 tjedana radi se obavezno jedna nadopuna.

Cijene:

3D pigmentiranje (crtanje dlačica dlaka po dlaku) 1.200,00 kn
Sjenčanje obrva (popunjavanje prirodnih dlačica sjenčanjem / puder obrve) 1.300,00 kn
3D kompletno isticanje kontura obrva sa sjenčanjem (kod osoba koje uopće nemaju dlačica) 1.600,00 kn
Nadopuna (nakon 4-6 tjedana) 600,00 kn