Maderoterapija drvenim valjcima

Maderoterapija drvenim valjcima

Maderoterapija

MADEROTERAPIJA je anticelulitna terapija drvenim valjcima koja potječe iz Kolumbije. To je 100% prirodna tehnika masaže tijela, bez alergijskih reakcija na koži. Ova masažna tehnika primjenjiva je za jako puno stanja kože, a osim u terapeutske, u poslijednje vrijeme se sve više koristi i u estetske svrhe.

Maderoterapija regulira energiju i njezinu ravnotežu, uklanja stres i napetost. Koristi se za zatezanje kože, popravljanje općeg stanja kože, i vidljivo radi na konturama tijela, podiže tonus kože i vidno ju učvršćuje.

Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Nakon nekoliko tretmana maderoterapije vidljivo se preoblikuje figura tijela i radi se reformacija masnih stanica i potkožnog tkiva. 

Instrumenti koji se koriste u maderoterapiji, dizajnirani su da se prilagode različitim dijelovima tijela. Napravljeni su od drveta, jer ovaj materijal je jedan od pet elemenata prirode i već dugo se koristi u mnogim kulturama, gdje također postoji proizvodnja drvenih elemenata u različite terapijske svrhe – stručnjaci smatraju da je drvo izuzetno korisno za zdravlje, ukoliko se koristi kako treba i po uputstvima stručnjaka educiranih za primjenu istih. Ova masaža je izvrsna terapija kako iznutra tako i izvana, te vašem tijelu daje dugoročno garantirani održavani i osvježeni izgled. 100% prirodna i 100% neinvazivna metoda

Preporuka:

* Kod umorne i toksične kože

* Za opuštanje tijela i uma

* Stimulaicija limfne cirkulacije

* Ubrzanje metabolizma stanica

* Brže sagorijevanje masti

* Tonus i zatezanje

* Redukacija obujma

* Definiranje kontura