Ivana

Ivana

Pomozimo našoj kozmetičarki Ivani

Molim prijatelje Style beauty centra da odvoje par minuta, te odluče žele li pomoći u predstojećom teškom i dugom oporavku naše djelatnice Ivane.

Ovim putem organiziramo dobrovoljno prikupljanje sredstava u iznosu koji možete uplatiti (npr. 20, 50, 100 kn)  za dugotrajno liječenje i oporavak naše kozmetičarke Ivane, koja je 26.8.2013. hitno operirana i uklonjen joj je tumor s leđne moždine, te je trenutno paralizirana.

Kratak opis povijesti bolesti:

Početkom 2013. godine Ivana počinje osjećati izuzetno jake bolove u predjelu leđa , poglavito noću. Bolovi se vremenom pojačavaju i nakon obavljanja različitih pregleda, stručnjaci preporučuju da se uradi magnetska rezonancija. Tada stupa na snagu nefunkcioniranje našeg zdravstvenog sustava, te se događaju 2 velika propusta:

  1. Uputnicu za magnetsku rezonanciju liječnik Ivani ne daje mjesecima. Uputnicu uspijeva dobiti tek u 8. mjesecu nakon nekoliko mjeseci strašnih bolova i nespavanja.
  2. Uspijeva napraviti snimanje ali snimak pokazuje da je sve u redu. Propust je taj što nije snimljena cijela kralježnica, već samo donji dio.

Par dana nakon snimanja Ivana ostaje paralizirana od trbuha na dolje i ne može hodati. Hitno je ponovo šalju na magnetsku rezonanciju i sada rade cjeloviti snimak i uočava se tumor na leđnoj moždini. Tada je isti dan operiraju i taj je posao odrađen na najbolji način.

Ivana je sada u bolnici u Osijeku, trenutno ne osjeća noge i predstoji joj dug oporavak u specijaliziranim toplicama tijekom slijedećih mjeseci i godina. Prvo ide u Varaždinske toplice krajem 9.mj.  Oporavak će biti dug i naporan, kako za Ivanu tako i za članove njene obitelji.

Najmanje što možemo učiniti je da puno nas uplati barem mali iznos. Ako  100  ljudi uplati samo 20kn, to je za Ivanu 2.000 kn što znači da npr. jedan član obitelji može biti uz nju 2-3 tjedna tijekom oporavka u Varaždinskim toplicama.

Ukoliko želite pomoći, molimo Vas da uplatite iznos koji želite:

Ivana Tojčić, račun u RBA:
HR3124840083225812973