Početak poslovanja 4.5.2020.

Dragi naši klijenti,

S velikim zadovoljstvom vas informiramo da će vaš i naš Beauty center Style ponovno početi sa radom 4.5.(ponedjeljak). Vezano za novonastalu situaciju s Koronavirusom, želimo vam dati važne informacije, kako bi kao klijenti i dalje imali povjerenja u nas i naš način rada.

Poslovanje Style-a se i do sada odvijalo uz visoke higijenske standarde, a ubuduće ćemo još više inzistirati na tome u skladu sa svim propisima koji će biti objavljeni u RH. Naše kozmetičarke su i do sada prema potrebi koristile maske i rukavice u svom radu, a od sada ce imati i zaštitne vizire. Dezinfekcija prostora i opreme nakon svakog klijenta se i ranije uvijek radila. Od sada će klijenti dobijati dodatna zaštitnim pomagala, a u cilju očuvanja zdravlja djelatnica i klijenata.


Svi klijenti koji su imali dogovorene termine dobiti će nove termine, a naručiti se možete i porukama u inbox. Zbog ograničenog broja osoba koje istovremeno smiju biti u salonu i  nove organizacije rada, bitno nam je da klijent dođe u točno vrijeme svojeg dogovorenog termina, a eventualni otkaz usluge javi što ranije kako bi imali mogućnost popuniti rezervirani termin koji je klijent otkazao


Veselimo se Vašem dolasku i brojnim uslugama i tretmanima koje ćemo i dalje raditi za Vas.


Style tim

Style

Style