Kozmetičarke: Ivona, Nikolina i Ivana

Kozmetičarke: Ivona, Nikolina i Ivana

Naše djelatnice su Majstori kozmetičari

Naše kozmetičarke Ivona Jozić i Nikolina Roguljić od 21.10.2013. imaju zvanje Majstor kozmetičar.

Majstorski ispit je najviši stupanj obrazovanja za strukovne kvalifikacije u kojim se stječu najuglednije kompetencije i kvalifikacija majstor. Stručne kompetencije, znanja, umijeća koja stječe majstor koriste im za unapređivanje poslovanja.

Nakon što su završile srednju školu za zvanje Kozmetičar, nakon 4 godine školovanja započele su svoju karijeru kao kozmetičari uz konstantno učenje i proširivanje stečenog znanja.  2013. godine polagale su u obrtničkoj komori Grada Osijeka Majstorski ispit za zvanje Majstor kozmetičar i uspješno položile praktični dio ispita kao i gradivo stručno-teorijskih sadržaja (kozmetika i kozmetologija), gospodarstva i pravnih propisa, te radne pedagogije.

Kompetencija stalnog učenja vrlo je važna jer samo stalnim ulaganjem u znanja i vještine može se održati korak s razvojem tehnika i tehnologija i tako osigurati najviša razina usluge prema klijentu.

Na ispit je bila prijavljena i naša kozmetičarka Ivana Tojčić, ali je zbog teške bolesti bila spriječena polagati ispite. Želimo joj što brži oporavk i nadamo se da će se moći vratiti na posao , te se pridružiti svojim radnim kolegicama.