Novosti

Jesenska akcija

U jesenskoj akciji svoju kožu oštećenu suncem hidratizirajte jednim od ponuđenih paketa i zablistajte. Uz kupnju bilo kojeg paketa darujemo 20% popusta na mali tretman lica.  

Početak poslovanja 4.5.2020.

Dragi naši klijenti, S velikim zadovoljstvom vas informiramo da će vaš i naš Beauty center Style ponovno početi sa radom 4.5.(ponedjeljak). Vezano za novonastalu situaciju s Koronavirusom, želimo vam dati važne informacije, kako bi kao klijenti i dalje imali povjerenja u nas i naš način rada.

Protat-krema za njegu kože nakon trajne šminke i tetovaže

PROTAT  je australski proizvod, vrhunska jedinstvena krema za njegu kože poslije trajne šminke ili tetovaže. Zarastanje kože je ubrzano, a boje postaju postojanije.

Edukacijski centar za Purebeau Permanent make up

Naša kozmetičarka Danijela postala je licencirani edukator za Permanentni make-up s diplomom kompanije Purebeau koja je priznata na teritoriji EU.

SMS potvrđivanje termina

Obavještavamo naše klijente da uvodimo podsjetnik i potvrđivanje narudžbi termina tretmana putem SMS poruka. Ovim postupkom osigurava se sigurnost klijenta da će imati dogovoreni termin usluge kao i naša sigurnost da će klijent doći na naručeni tretman.

Novo - Mezoterapija Power C+

Vitamin C je jedan od aktivnih sastojaka koji se koriste u dermatologiji zbog mnogih blagodati koje pruža koži.

Naše djelatnice su Majstori kozmetičari

Naše kozmetičarke Ivona Jozić i Nikolina Roguljić od 21.10.2013. imaju zvanje Majstor kozmetičar.

Pomozimo našoj kozmetičarki Ivani

Molim prijatelje Style beauty centra da odvoje par minuta, te odluče žele li pomoći u predstojećom teškom i dugom oporavku naše djelatnice Ivane.

Mezoterapija lica

Mezoterapijom se djeluje na redukciju i uklanjanje bora, te se djeluje na čvrstoću kože.