Masaža tijela

Masaža tijela

za ljepotu i opuštanje.

Masaža

Masaža je važan čimbenik u kulturi zdravog življenja. Najefikasnija je kao preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti jer kad maser redovito "skenira" naše tijelo, može uočiti i najmanje promjene i pravovremeno utjecati na njih.

Masaža stimulira, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice.

Njeguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom. Masaža potiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se na taj način stanice čiste, njeguju i pune energijom, otklanja iz tijela otpadne tvari, razgrađuje celulit, dovodi tijelo i psihu u harmoniju.

Ali najveća vrijednost masaže je u tome što organizam postaje sposoban da sam rješava svoje tegobe, strujanjem energije koja se oslobađa i dovodi tijelo u stanje prirodne ravnoteže.

Radimo slijedeće masaže:

  • Klasična masaža cijelo tijelo (30 ili 45 min.) - svojim ciljanim djelovanjem poboljšava cirkulaciju krvi u tijelu, smanjuje bol i opušta mišiće, potiče metabolizam
  • Anticelulitna masaža (30 min.) - prilagođena je problematici, ubrzava eliminaciju toksina i nakupljenih naslaga na kritičnim zonama.
  • Selvert Glamour MASAŽNA SVIJEĆA.

    Radi se o specijalno osmišljenoj svijeći od arganovog  ulja koja se prilikom zagrijavanja pretvara u pravo eterično masažno ulje.
    Vosak svijeće je poznat kao tekuće zlato, koji je 100% organski i ne sadrži sintetička ulja i parafine.

    Izvanrednog je mirisa i teksture,a koža poprima baršunast i svilenkast izgled. Vrlo je ugodan osjećaj zbog temperature koja je indentična ljudskoj, te je istovremeno je i aromaterapija.