Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija je namijenjena svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, reducirati celulit i pobijediti u borbi protiv starenja kože.

Virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Mezoterapija - 4 struje
Djelovanjem četiri vrste struja (aktivirajuća struja, elektroporacija, hidroelektroforeza i krioforeza) unose se visoke koncentraciju pročišćenih aktivnih sastojaka u središnje slojeve kože. Time se na kontroliran način postiže visoka opskrba određenim tvarima u posebnim zonama. To je selektivan način rada, praktičan za kombiniranje i lagan za primjenu. Nekoliko čimbenika djeluju kao prijenosnici i oni se miješaju s ampulama ultrakoncentrata, te se tako reduciraju i uklanjanju bore na licu, te učvršćuje koža.
Proizvodi MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR oblikovani su tako da se automatski prilagođavaju pravilima i opremi koja se obično koristi u dermokozmetici, smanjujući tako upotrebu dodatnih proizvoda ili aparata.

MESOLIFT - specifični lifting lica- tretman za stvaranje trajnog osjećaja liftinga kože. Proizvod sadrži dvije ampule koje stvaraju višestuki učinak liftinga progresivnog inteziteta (makro i mikro lifting) na različitoj dubini, koji sjedinjeni, rezultiraju primjetnim, trodimenzionalnim osjećajem "liftinga" duljeg trajanja.

U intenzivnom programu preporuća se najmanje 6 tretmana, jednom tjedno, a za "osvježenje" kože može biti i pojedinačan. Tretman traje 90 min.

MESOFILLER - tretman za punjenje bora - mezokozmetički tretman posebno formuliran za omekšavanje bora i mimičkih crta lica te za povećanje čvrstoće lica, vrata i dekoltea. Njegovi aktivni sastojci obnavljaju međustaničnu komunikaciju i potiču neosintezu elemenata koji čine matricu strukture kože: kolagen ,elastin i hijaluronsku kiselinu. Tretman je idealan za stariju kožu i kožu ostarjelu od utjecaja sunca.

U intenzivnom programu preporuća se najmanje 6 tretmana, jednom tjedno, a za "osvježenje" kože može biti i pojedinačan. Tretman traje 90 min.

MESOBRIGHT - vitamin C - mezokozmetički tretman kojim se izbjeljuje koža na hiperpigmentiranim područjima lica. Aktivni sastojci balansiraju tonus ublažavaju tamne mrlje i usporavaju njihovo ponovno pojavljivanje. Visoki udio vitamina C, pomaže stimulaciju kolagena, aktivira prirodnu obranu kože i vraća čvrstoću. Daje sjaj licu te je koža nakon tretmana sjajna i glatka.

U intenzivnom programu preporuća se najmanje 6 tretmana, jednom tjedno, a za "osvježenje" kože može biti i pojedinačan. Tretman traje 90 min.

Power Hyaluronic - 2 struje
Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak tijela. Glavni joj je cilj sakupljanje i održavanje vlažnosti kože. Njene molekule se smatraju "spužvama". Vanjski i unutarnji faktori mogu djelovati na zalihe hijaluronske kiseline i tako utjecati na opće stanje kože. Power Hyaluronic profesionalni tretman pospješuje hidrodinamiku kože na prirodan način sjedinjavanjem hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina i moćnih aktivatora tj. akvaporina.

Fregmentirana hijaluronska kiselina
Duboko hidratizira kožu i spriječava gubitak vode. Njihova veličina i masa određuje njihovu biološku aktivnost u koži te njihovu sposobnost prodiranja i širenja tkivom. Fragmenti visoke molekularne težine uglavnom imaju ulogu uvažavajući utjecaje okoliša. Ne prodiru ispod rožnatog sloja. Fragmenti vrlo niske molekularne težine su jedini koji mogu prodrijeti do dermisa i stimulirati sintezu nove hijaluronske kiseline i tako osigurati koži osnovne vodene rezerve tj. dermalne rezerve.

Akvaporin aktivator
Povećava razinu akvaporina u koži za 36%. Akvaporini su proteini u membrani koji u osnovi omogućavaju prijenos vode i ostalih topivih supstanci u unutrašnjosti stanice. Njihova količina i kvaliteta pridonose ravnomjernoj distribuciji vode u sve dijelove srednje i duboke epiderme.

Za sve tretmane za najbolji učinak preporučuje se serija od 6 tretmana u razmacima od 1 tjedna.