Ultrazvučna špatula2

Ultrazvučna špatula2

Derma Peel - Ultrazvučna špatula

Skeyndor Derma Peel je inovativan eksfolirajući tretman lica, koji je istovremeno nježan i ugodan.

Svrha tretmana je djelovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti odumrle stanice sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore. Istovremeno se pospješuje stanična obnova i metabolizam kože, potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari i opskrba kože kisikom.

Derma peel kombinira pet različitih piling tehnika u samo jednom tretmanu:

  • mehanički sa dijamanatnim granulama
  • ultrazvučni
  • kemijski piling sa kiselinama
  • enzimatski
  • biološku inhibiciju

Kombinacijom ovih pet tehnika moguće je dobiti brze i trajne rezultate što Derma Peel čini doista jedinstvenim, te ga pozicionira u sami vrh kozmetičkog dostignuća.

Zahvaljujući intenzivnoj eksfolijaciji koža se brzo pročišćava i normalizira, stanjuje se grubi rožnati sloj, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regenerira. Rezultat je čista i sjajna koža, glatkog reljefa bez crvenila i iritacija.

Derma Peel Professional Pack može se tijekom izvedbe jednog tretmana nadopuniti sa Urban White Advanced Kit , Derma Peel Advanced Kit ili Clear Balance Advanced Kitom s ciljem da se intenziviraju rezultati tretmana eksfolijacije ili depigmentacije. Tretmani su dizajnirani na način da se apliciraju lokalno ili uz pomoć virtualne igle (preporučena opcija elektroporacija Mesoscience by Skeyndor).

DERMA PEEL Advanced tretman
Tretman osmišljen kao nadopuna baznog tretmana s ciljem da se intenzivira rezultat tretmana eksfolijacije, kreiran za potpunu regeneraciju kože s ciljem postizanja ujednačenog izgleda kože. Koristi se za tretmane različitih mrlja na licu, ekspresivnih bora, malih ožiljaka i tragova akni.

URBAN WHITE Advanced tretman
Nova generacija tremana za izbjeljivanje kože u kojem se djeluje direktno na mehanizam proizvodnje pigmenata. Ovi inovativni agensi mogu reprogramirati ponašanje stanica koje proizvode pigment smanjujući njihovu bazalnu i induciranu aktivnost. Zahvaljujući inovativnom sustavu omogućeno je djelovanje na pigmentacije uzrokovane suncem i starenjem (inducirana pigmentacija) te postepeno posvjetljivanje prirodnog tona kože (genetska ili konstitutivna pigmentacija).

CLEAR BALANCE Advanced tretman je razvijen kao nadopuna baznom tretmanu kako bi se normalizirala tri glavna uzroka nečistoće kože:hiperseboreja,hiperkeratoza i sklonost infekciji.