Tretmani lica

Njega lica zahtjeva odgovarajuće tretmane lica. Težnja za osiguranjem vrhunskih usluga i rezultata dovela je do širokog spektra naših raznolikih specijalnih i klasičnih tretmana lica. Naše kozmetičarke su specijalno obučene te će vam svojim stručnim pristupom preporučiti tretman lica koji je adekvatan vašem licu i koži. Koristimo visokokvalitetne kozmetičke preparate Mary Cohr i Guinot.

KOZMETIKA SOTHYS je poznata francuska kozmetička linija za njegu kože, prisutna na kozmetičkom tržištu od 1946 god. , a danas je možemo naći u više od 100 zemalja svijeta, 15 tisuća instituta ljepote i SPA centara. Svojim proizvodima i razvojem prilagođena je potrebama najzahtjevnijih Wellness i SPA centara i boljih kozmetičkih salona. U svojoj ponudi Sothys nudi širok izbor proizvoda za njegu lica, tijela, također i proizvode za make-up. Jedinstveni znanstveni pristup temelji se na učinkovitosti, sigurnosti, prirodnosti i užitku.

Sothys proizvodi kombiniraju osjetilnost i užitak kroz softicirane mirise i teksture, i vrhunsku efikasnost. Efikasnost Sothys-ovih tretmana se bazira na visoko sofisticiranim tretmanima u salonima i svakodnevnoj kućnoj njezi kako bi se produžili i pojačali rezultati.

Ekskluzivna globalna metoda, Digi-Esthétique® je originalna tehnika koja poboljšava učinkovitost tretmana i absorpciju aktivnih sastojaka. Originalna Sothys tehnika kombinacija je istočne akupresurne metode i zapadnjačkih masažnih pokreta -leži u srcu svih Sothys programa i pojačava visoku sposobnost čulnosti i trenutke užitka za duh i tijelo.