Mezoterapija

Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka tj. mezoterapijom.

Tretmani se rade visokokvalitetnim aparatom Mesoscience tvrtke Skeyndor. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate, a za potpun i dugotrajan efekt preporuča se napraviti kuru od minimalno 6 tretmana.

U okviru mezoterapije postoje 3 tretmana za tijelo:

Body sculpt - Body sculpt je inovativni tretman kojim se spriječava stvaranje masnih matičnih stanica i nakupljanje masnoća u određenim područjima kao što su bokovi, bedra, stražnjica, trbuh i ruke.

Ovaj tretman za smanjenje celulita također smanjuje i masno tkivo. Tretman je vrlo ugodan, traje oko sat vremena i kroz cijelo to vrijeme umasiravamo ampule, kreme i gelove čiji su glavni sastojci matične stanice iz crnog papra i maline.

Rade se dvije faze- u prvoj fazi umasiravamo pripravak u tekućem obliku, a druga faza je intenzivna masaža gelom koji će vas zagrijati, aktivirati cirkulaciju, eliminirati toksine i potaknuti limfnu drenažu i time smanjiti zadržavanje tekućine.

Razmak između tretmana treba biti par dana kako bi tijelo stiglo izbaciti iz sebe štetne tvari. Tretman je vrlo ugodan i učinkovit, te se preporučuje svima koji imaju problema s tvrdokornim celulitom.