Mezoterapija

Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka tj. mezoterapijom.

Tretmani se rade visokokvalitetnim aparatom Mesoscience tvrtke Skeyndor. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate, a za potpun i dugotrajan efekt preporuča se napraviti kuru od minimalno 6 tretmana.

U okviru mezoterapije postoje 3 tretmana za tijelo:

Body sculpt - Body sculpt je inovativni tretman kojim se spriječava stvaranje masnih matičnih stanica i nakupljanje masnoća u određenim područjima kao što su bokovi, bedra, stražnjica, trbuh i ruke.

Ovaj tretman za smanjenje celulita također smanjuje i masno tkivo. Tretman je vrlo ugodan, traje oko sat vremena i kroz cijelo to vrijeme umasiravamo ampule, kreme i gelove čiji su glavni sastojci matične stanice iz crnog papra i maline.

Rade se dvije faze- u prvoj fazi umasiravamo pripravak u tekućem obliku, a druga faza je intenzivna masaža gelom koji će vas zagrijati, aktivirati cirkulaciju, eliminirati toksine i potaknuti limfnu drenažu i time smanjiti zadržavanje tekućine.

Razmak između tretmana treba biti par dana kako bi tijelo stiglo izbaciti iz sebe štetne tvari. Tretman je vrlo ugodan i učinkovit, te se preporučuje svima koji imaju problema s tvrdokornim celulitom.

Mezoslim tretman redukcije celulita- mezokozmetički tretman, djeluje na tri procesa koji povećavaju pojavu "narančine kore": nedostatan mikrocirkulacijski povratni mikrosistem, neravnoteženu lipolizu / lipogeneza i učinak tjelesne kompenzacije.

U intenzivnom programu preporuća se najmanje 6 tretmana, prvi tjedan dva tretmana, a zatim po jedan tretman svaki tjedan.Tretman traje 60 min. Tretman je preporučljivo kombinirati s Body wrappingom i anticelulitnom masažom, te odgovarajućom kućnom njegom.

Mezofirming tretman za učvršćivanje, protiv strija i za remodeliranje - mezokozmetički tretman učvršćivanja tijela koji djeluje na tkivo kojemu se čvrstoća smanjila zbog starenja,trudnoće i dijeta za mršavljene. Ojačava elastičnost kože trbuha, unutarnjih dijelova bedara i pazuha. Silueta poprima pravilan oblik, a izgled kože vidljivo se poboljšava. Idealan tretman za uklanjanje strija i ožiljaka.

U intenzivnom programu preporuća se najmanje 6 tretmana, prvi tjedan dva tretmana, a zatim po jedan tretman svaki tjedan.Tretman traje 60 min. Tretman je preporučljivo kombinirati s Body wrappingom i anticelulitnom masažom, te odgovarajućom kućnom njegom.