Lash Lift - Podizanje trepavica

Lash lift ili podizanje trepavica inovativna je metoda uređivanja trepavica. Ovo je odličan način da se bolje istaknu oči i uz to pruži čitavom licu svježiji i odmorniji izgled. Idealan je za žene koje nemaju mnogo vremena ili naprosto ne žele svakog dana stavljati maskaru ili umjetne trepavice.Zaboravite na crne mrlje ispod oka uzrokovane maskarom koja se rastopila od ljetnih vrućina, osjećajte se slobodno i prekrasno uz najnoviju metodu uvijanja trepavica.

Lash lift radimo s vrhunskom markom Wimpernwelle Power Pad . Tretman je odličan je za žene koje imaju prirodno ravne i svjetlije trepavice. Podizanje trepavica stvara efekt kao da čitavo vrijeme imate maskaru, a pogled se automatski vizualno više otvara. Ovim tretmanom se trepavice podižu iz korijena i bojaju, te tako dodatno naglašavaju.

Ova metoda podrazumijeva kemijsko podizanje trepavica te njihovo bojanje. Sam tretman traje oko 60 min, rezultati su vidljivi odmah, tretman je potpuno bezbolan, a efekat traje 6-8 tjedana, no to ovisi o brzini rasta trepavica. Tretman je neinvazivan te se može raditi nakon ekstenzija trepavica, no mora proći 48 h kako bi se oči odmorile od ljepila.

Faze rada:

  • Postavljanje silikonskog jastučića - na odabrani silikonski jastučić, nanosimo ljepilo koje je na bazi vode, te nakon sušenja pravilno postavimo uz rub očnog kapka. Trepavice se pravilno namještaju i pričvršćuju za silikonski jastučić korištenjem vodootpornog ljepila.
  • Podizanje - nanosi se Gel 1 za uvijanje trepavica, otprilike 1 mm iznad korijena trepavica, a nakon što odstoji na trepavicama, skida se suhim blazinicama. Djelovanje Gela1 je 12-15 minuta.
  • Fiksiranje - s Gelom 2 fiksiraju se trepavice,. Gel se nakon 8 minuta djelovanja skida suhim blazinicama
  • Bojanje – direktno poslije podizanja trepavica slijedi bojenje trepavica crnom bojom kako bi lifting efekat bio jasnije vidljiv.

 

Tretman završava nanosom balzama za njegu trepavica.

Savjetujemo klijentice da za svakodnevnu njegu mogu korititi balzam za jačanje trepavica koji njeguje trepavice, jer sadrži pantenol i ricinusovo ulje.

Važno je napomenuti da se neposredno nakon ovog tretmana može nanositi šminka na oči, maskara za oči, nije potrebno izbjegavati saune, bazene, umivanje i sl.