16128526_10154590316199425_910064270_n

16128526_10154590316199425_910064270_n

Korekcija očnih kapaka i bora-Fibroblast

Purebeau Fibroblast je najnoviji tretman koji omogućava neinvazivnu i uspješnu korekciju očnih kapaka i bora. Ova metoda je za kratko vrijeme postala jedna od najtraženijih usluga estetskih beauty centara i profesionalnih kozmetičkih salona.

Purebeau Fibroblast namijenjen je klijentima koji se ne žele podvrgnuti agresivnim kiruško-estetskim zahvatima. Ova metoda nudi podjednako efikasnu, te značajno povoljniju neinvazivnu metodu podizanja spuštenih očnih kapaka i zatezanja finih bora oko usana, na čelu i drugim dijelovima lica koji su značajnije izgubili na elastičnosti. Proces tretmana bazira se na stručnom radu Fibroblast olovkom koja je kompatibilna sa svim Purebeau permanent make up uređajima. Na vrhu Fibroblast olovke proizvodi se plazma blic, odnosno elektrostatičko pražnjenje koje prelazi na površinu kože formirajući mikromilimetarsku točkicu koja zateže kožu. Točkice se postavljaju prema određenom obrascu koji doprinosi maksimalnoj redukciji viška kože s dugotrajnim rezultatom. Rezultati su brzo vidljivi uz veliko zadovoljsto klijenata.

 

Prednosti revolucionarnog lifting efekta

  • U usporedbi s kiruškim zahvatom, ne može doći do “previše podignutih” kapaka jer je prirodni višak kože minimalno invazivno reduciran.
  • Rezultat je vidljiv već tijkom tretmana i ostaje dugo nakon zaliječenja.
  • Purebeau Fibroblast olovka se može priključiti na sve Purebeau permanent make up aparate.

 

Broj tretmana

Da bismo postigli optimalni rezultat, obično je neophodno nekoliko tretmana. Što je lakši intenzitet tretmana, to je više tretmana potrebno. Broj tretmana ovisi od ozbiljnosti trenutnog stanja, kao i od godina klijenta. Obično no je potrebno 2-4 tretmana s pauzom od 6 tjedana između svakog tretmana.

 

Koji su neželjeni efekti tretmana?

Generalno, Fibroblast je tretman za zatezanje tkiva s niskom vjerovatnoćom komplikacija. Nakon početnog crvenila i krastica pojavljuje se mlada crvenkasta koža. Osip na koži je vrlo rijedak. Nakon nekoliko tjedana sve se vraća u normalno stanje. Najvažnije pravilo u proceduri nakon tretmana je zaštita od sunca: Tijekom 3 mjeseca je zabranjeno sunčanje i solarij jer u nekim slučajevima može doći do promjene pigmentacije kože. Tijekom ovog perioda koristi se krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 ili 50. Vrlo rijetko se dešavaju slučajevi hipersenzitivnosti klijenta na lokalni površinski anestetik, problem sa zarastanjem krastica, infekcije kože, pojava ožiljaka, blagi otoci, crvenilo, peckanje, pojava Herpes simplex-a, krvarenje i depigmentacija kože. Ukoliko se neki od navedenih neželjenih efekata pojavi, to se obično može ispraviti tijekom narednog tretmana.