Fotoepilacija

Fotoepilacija

trajno uklanjanje dlaka

Postupak fotoepilacije

Za ovaj postupak upotrebljavamo svjetlosnu snagu da bi postigli uklanjanje tamnih dlačica. Svjetlosno zračenje selektivno upija pigment melanin u dlaci.

Nadalje se prenosi na korijen dlake koji se uništava pod djelovanjem topline koja se razvija. Za razliku od lasera, metoda je potpuno bezbolna, a naš uređaj emitira svjetlo u rasponu od 600-1000 nm što garantira da ne utječe na vodu u tkivu, i ne može doći do štetnih posljedica bilo koje vrste, a efikasnost rada je na maksimumu.

Postupak 

Kod prvog dolaska kozmetičarka će Vam pregledati kožu i tip dlake na tijelu, te odrediti osobni program tretmana. Ujedno će Vam detaljno objasniti svaki stupanj tretmana. Dva tjedna prije tretmana ne smije se ići u solarij, tretirano područje sunčati niti dlačice čupati pincetom ili voskom.

Rezultati

Ovisno o dijelu tijela 60-90% tamnih dlačica na tretiranom području biti će uklonjeno na kraju ciklusa tretmana. Prosječan ciklus trajnog uklanjanja dlaka sastoji se od 7-10 tretmana (ovisno o dijelu tijela i vrsti dlaka); ciklus u žena je kraći, a u muškaraca duži. Tretmani se rade u razmacima od 4-5 tjedna.